Здравейте на всички любители на гоблени. Най-после и аз се реших да покажа моите творения. Много съм благодарна на Radi, която ме запали по това изкуство :clap:clap: Приятно гледане::greeneye:
Първият ми гоблен са две сладки кученца, на които Radi ми направи комплектовката
Здравейте момичета,бързам да се похваля със завършената графика. Надявам се моята интерпретация да ви хареса:idea: Утре ще го нося за рамка, но незнам какъв цвят ще е подходящ. Моля помогнете.
Здравейте на всички. Искам да се похваля с новата си графика.:greeneye:Още като я видях ушита от Ели, на сбирката в Панагюрище много ми хареса. Radi ми даде схемата и аз веднага я започнах, но я ших 1:1, а схемата е с кръстчета. Надявам се да ви хареса :idea:
Здравейте! Бързам да се похваля с първия ми гоблен ушит с кръстчета. Този бод отново ми го показа Ради, за което искрено и благодаря :kissyou: . Надявам се този сладур, който е символ на мъдрост да хареса и на вас.
Ееееееее не мога да не се похваля. Вчера Ирка пристигна нагости и ми подари тази прекрасна графика. Порадвайте и се и вие! Ирка, много ти благодаря за жеста!:kissyou: