Етапите на Таис

• Началник на темата Началник на темата Tais
  • Начална дата Начална дата
Здравейте момичета и момчета.Реших в тази тема да ви показвам над какво се трудя сега.

Последно редактирано:
Нова година - почистена тема :)
За трета поредна година,тази тема започва с етапи от "Снежната кралица".И е крайно време да се засрамя от себе си( май се засрамих).Обещах на мъжа ми най-тържествено (за кой ли път) да си довърша започнатите гоблени.По- точно един конкретен започнат гоблен който събира прах трета година.Пак захванах да шия "Снежната кралица" и този път смятам да си я ушия,въпреки изкушенията под формата на други гоблени и комплектовки с мъниста ( които имам благодарение на Оля).Етапче ще покажа януари 2012 година.Бях забравила колко лесно се шие Леврон и колко красиви се получават гоблените им.

Последно редактирано:
Вече знам защо имахме сняг за Коледа...ти си събудила с иглата Снежната кралица и снега заваля......:idea:...
Тайс, синият цвят ли ти е любим и това, че преобладава не те ли уморява ...?
Въпреки, че моят любим цвят е синия не бих се осмелила да започна този сложен гоблен, който много харесвам, затова те поздравявам ...:clap:...ти ще го направиш, а всички ние ще му се радваме...
Гобленът е в унисон със сезона и би трябвало това да те настройва и мибилизира да му отделяш повече време...като погледнах звездичката, до която си стигнала по моя преценка ти остават две трети...така, че продължавай, за да завали отново снега и да имаме хубава зима защото.....................за къде е една зима без Снежна кралица...:confused:...

Последно редактирано:
Снежната кралица е прекрасен гоблен, а аз не се съмнявам в успеха ти. :clap::clap::clap:

Благодаря ви момичета за милите думи:rainbow:Показвам етапи на "Спи моя радост" и "Снежната кралица",успоредно.Надявам се да успея да приключа с контура на зайчето този уикенд.

Леле,супер е зайчето:loveglasses:
Сега като го видях и ми се иска всички започнати да зарежа и да започна него:D

Радвам се че ви харесват.За момента ми писна от контур и си отпочивам с тази мънистена пеперуда :)

Отдавна не бях надничала тук, големи красоти се заформят, браво, продължавай, че да им се радваме!

04460cc5e1d9t.jpg

Благодаря ви че надникнахте в моите етапи момичета.Следващ етап на "Снежната кралица" и малко отклонение с мънистена икона от Оля :kissyou:

Назад