Абитуриенти-2009

• Началник на темата Началник на темата noar
  • Начална дата Начална дата
Привет на всички майки "Абитуриентки":D
Баловете минаха ,но доброто настроение от вечерта още не е отминало.
Поздравявам всички абитуриенти и им пожелавам успех във всяко начинание и попътен вятър в морето на живота. :gipsy:
Слагам няколко снимки на моята дъщеря! Младежът до нея е синът ми.
Много ще се радвам да видя децата на всички .:kissyou:

Браво, Краси!!!:clap:
Прекрасна е абитуриентката ти!:kissyou:
Пожелавам й много успехи в живота напред:rainbow:

Краси имаш прекрасна дъщеря.Да ти е жива и здрава и успех в живота!:rainbow::rainbow::rainbow:

Пожелавам на тази красива абитуриентка пътя и да бъде осеян с рози и с лекота да отминава бодлите.Много късмет за напред:kissyou::kissyou::clap:

писмо

Привет и от мен на всички абитуриенти и на техните майки, които май повече се вълнуваха от децата.
Пожелавам на децата здраве и да бъдат капитани на своя кораб, наречен живот!
Моето вече пораснало момче

blue_bouble,Мари,Лили,kati-pati благодаря ви за хубавите думи и пожелания! Радвам се ,че всичко мина без проишествия!

ebn, синът ти е голям симпатяга.Моят син го видя и много му хареса прическата.Къде я правихте? Нашата фризьорка ни каза ,че е правила абитуриент с лилави и руси кичури да не сте вие?:D

blue_bouble,Мари,Лили,kati-pati благодаря ви за хубавите думи и пожелания! Радвам се ,че всичко мина без проишествия!

ebn, синът ти е голям симпатяга.Моят син го видя и много му хареса прическата.Къде я правихте? Нашата фризьорка ни каза ,че е правила абитуриент с лилави и руси кичури да не сте вие?:D

Благодаря Noar
Само кичурите ги прави фризьор, останалото той

Привет и от мен!И аз да се включа в темичката - моят син абитуриент и неговата дама на бала!:-|

Последно редактирано:
Нели,да ти е жив и здрав и много да те радва!
Няма ли да дойде да учи в Пловдив като мама! :D

Много късмет за напред на всички абитуренти!

Днес са абитуриенти,
след месец - два студенти.:D

На Nelia сина го поздравявам отсега, защото той вече се е представил отлично на изпитите:clap: и на есен е студент:idea:

Последно редактирано:
Мили дами да са ви живи и здрави прекрасните деца -абитуриенти! Всички са прекрасни, късмет и отворен път в живота им пожелавам и да продължат все така успешно напред.
Поздравления и за всички вас-не предполагах колко големи деца имате, всички вие също изглеждате блестящо:kissyou:!

Да са ви живи и здрави порасналите дечица! Много са красиви! :clap:Желая им попътен вятър и само радост да ви носят!:kissyou:

Нели да ти е живо и здраво детенцето.Успех в кандитатстуденските изпити и много късмет.:flower::flower::flower:

На всички абитуриенти и техните майки - честито дипломиране! Да са ви живи и здрави децата и успех по-нататък в учението и реализацията!:flower::rainbow::kissyou:

Поздравления за всички навлизащи в реалността! Успехите да ги съпътстват, разочарованията да са по-малко, но най-важното е да са здрави! Поздрави и за техните родители. Продължавайте да ги подкрепяте, защото макар и пораснали, все още имат нужда от това.

noar, благодаря ти за пожеланията! Наистина ни радва и завършването и отличните оценки на кандидатстудентските предварителни изпити!:clap:
Кандидатства в Техническия университет в София!:idea:Пловдив...ех Пловдив....може малкия ми син след години да го предпочете!

sonq,leti_at,Marieta_,Лили,marji,NIA благодаря ви:flowerlove:

Скъпи абитуриенти,приемете мойте най-искренни пожелания за крепко здраве,радости,късмет и реализиране на всичките ви мечти!Честито дипломиране и на есен всички да сте студенти в избрания от вас ВУЗ!На вашите семейства- здраве и много сили,за да се преборят с трудностите!
bal36.jpg

Назад