Какви дамски списания си купувате?

• Началник на темата Началник на темата Irenka
  • Начална дата Начална дата
Има ли някое от което не изпускате брой ..?
И в кое има повече информация от колкото реклами..?

"Коса & Стиl" и " Cosmopolitan". Не пропускам брой- зареждат ме положително, пълни са със съвети; забавни са и рекламите са в поносим процент.Често се връщам към старите бреве и препрочитам нещо или пък установявам че съм пропуснала първия път.
Наистина женски списания (маkаp и за жената в по-"лекiя" смисъл на думата- за жената като субект, а не за домакинята или майката, макар и тези теми да присъстват).

Всяка седмица си купувам "Журнал за жената",а когато има хубав подарък и"Грация",последно вчера си купих новия брой на"Кулинарен журнал".Много ми хареса!

Аз също си купувам "Журнал за жената",но списанието,на което не пропускам брой и 4акам с нетърпение е "Cosmopolitan".Това списание винаги препро4итам с удоволствие,винаги ме зарежда с положителни мисли и ме кара да мисля положително,дори когато се 4увствам тъпо [:]

странно,ще се окаже,че и вкуса към списанията е еднакъв.аз също си купувам сп."журнал за жената" и "кулинарен журнал".другите ,които купувам са за цветя.

:hello: Аз си купувам "Журнал за жената",отскоро и "На кафе"Понякога и други ,ако имам време за четене :!:

И аз си купувах редовно "Журнал за жената" , но нещо в последно време ми е все едно и също в него :( и запо4нах да пропускам :!:

марчела

съгласна съм с mar4ela за списанието,"журнал за жената".увеличиха тиража, цената и го напълниха с реклами.

"Cosmopolitan";"Журнал за жената" и "Куленарен журнал" :lady:
Поне двете списания са достъпни за повечето жени.

Аз си купувам редовно ELLE и КЪЩАТА
Има и едно френско Art & Decoration но трудно успявам да си го намеря всеки месец!

аз пък нямам точно определено списание , което да следя и да не изпускам нито един брой. когато одида до сергията за вестници и някое от тях ми грабне окото , го разглеждам и обикновено го купувам. търся следващите броеве в случай , че там се публикува някаква схема или интересна тема с продължение.

аз месечно давам многопари за списания , и не пропусках Мода и Максимум, обаче Модата от 3,95 са я увеличили на 5.95 така че вече без мен , да си я четат, и без това в всички списания рекламите са абсолютно еднакви, български Ел нее лош все още на поносима цена а майками купува всич1ко за гоблените включително и испанските списания ,така че ги прехвърлям редовно

аз си купувам грацията и журнал за жената.космополитан също понякога си го взимам,когаТО ВИДЯ,ЧЕ ЩЕ ИМА НЕЩО ПО ИНТЕРЕСНО.

Аз пък не си купувам чак толкова дамско списание, а по-скоро универсално:) От скоро започнах да чета National Georaphic и съм много доволна :yes:

Аз пък не си купувам чак толкова дамско списание, а по-скоро универсално:) От скоро започнах да чета National Georaphic и съм много доволна :

Миналата година бях абонирана за National Georaphic .... след седмия месец се чудех дали списанието е ново, или някой стар брой разглеждам ...
дано на теб не ти омръзне така бързо :(

Назад