Здравейте - липсвате ми много

• Началник на темата Началник на темата Snejana
  • Начална дата Начална дата
:hello: ЗДРАВЕЙТЕ на всички във форума!!!!!!!
Липсва те ми ужасно много - вече цял месец не съм в състояние да посещавам моето любимо място в интернета.
Имах доста здравославни прочини - но искренно се надявам, че скоро пак ще съм сред вас.
Искам да се извиня на всички, които са ми искали схеми през този един месец и аз не съм успяла да им ги изпратя - не е от липса на желание, а от липса на физическа възможност.
Още веднъж искренно се извинявам на всички и още по-искренно се надявам скоро отново да бъда сред вас!!!!!!!

Здрасти Снежи! Хайде - липсваше ми. Започнах да се чудя пак ли не е платен интернета :? Бързо оздравяване и скорошно завръщане при нас :)

:hello: Снежи и ти ни липсваш, оздравявай по-бързо и те очакваме отново при нас
:flower: :heart: :flower: :heart: :flower: :heart: :flower: :heart: :flower: :heart: :flower: :heart: :flower: :heart: :flower: :heart: :flower:

да си жива и здрава!!!!

Пожелавам скорошно оздравяване и пълно възстановяване (като си помисля че и мен ме чака едно такова отсъствие можеби от месец :cry: ).ЛИпсваш на всички ни !!!!

отговор

Хайде,миличка,идвай вече :flower: .Лично на мен ми липсваш :( .Няма да е за дълго,нали?Чакам да се появиш с нови сили. :!:

BLAGODARIA MNOGO NA VSI4KI I ZA TOVA, 4E MISLITE ZA MEN!!!!
Mnogo skoro 6te sum otnovo pri vas - pone taka se nadiavam.
LIPSVATE MI UZASNO MNOGO!!!!!!!

ЗДРАВЕ

Не те познавам Снежи, но ти пожелавам скорошно оздравяване и бързо възстановяване.

Назад