КАК СЕ ЧУВСТВАХТЕ БЕЗ ФОРУМ?

• Началник на темата Началник на темата eli1958
  • Начална дата Начална дата
Мили момичета и момчета,отварям тая тема , за да споделите мнения по повод на липсата на форума от няколко дена:(.Аз да си призная честно щях да се побъркам:cry:.Толкова много ми липсваше ,че поняколко пъти влизах и се чудех какво става:uhhhh:?Липсваха ми вашите мнения по различни теми,показването на етапите на творбите ви и завършените такива,но сега се радвам,че отново мога да се радвам на него ,който определено ми липсваше.А НА ВАС?

Гадно много гадно :( Толкова много съм привързана към форума,че като го няма имам чувството яе съм се скарала с вас....На мен лично ми липсва много.

Ами аз до преди няколко минути не можех да вляза във форума. За мен беше много лошо, че го нямаше няколко дни. Много ми беше тежко, че се случи и точно по празниците.

Меко казано ужасно:!:

Дори вече си мислех, че е нарочно, заради почивните дни да не го претоварим:confused:

Последно редактирано:
И аз по няколко пъти на ден влизах и вече взех да се дразня на надписа "Христос воскресе".

И на мен страшно ми липсваше.Независимо,че отскоро съм му фен ,не мога да си представя как ще ми мине денят,ако не го отворя поне един път.

Гадно и то много !Направо като наркоман без наркотик бях тези дни.Кой какво прави , аз проверявам ..., а си пише точно и ясно.А аз "Тома Неверни" - все гледам.Но вече щастието настъпи

Така свикнах с форума, че 4-5 дена бях като болна. През час, през час проверявах дали е пуснат.

Ами какво да кажа толкова ми липсваше форума че бях като болна-толкова съм се пристрастила към него. През последните два дни само се питахме със Светла Петрова и Cvetkovaa какво се случва:confused: Днес доиде добрата новина че всичко е наред и всички се успокоихме:D:D:D

Леле, право да ви кажам незнаев што да правам. По сто пати отварав да видам дали е пуштен.
Фала Ви многу што не потраја подолго.

Аз също се чувствах много гадно. :( Час по час проверявах дали го има вече....... Още повече, че точно тези дни- Разпети петък и Великден не е много желателно да се шие.:confused: Правих си сметки тези почивни дни да се разтоварвам с форума, като не може да се шие, а то..........
Е вече поне ги има и съм доволна. :) Липсваше ми.....:loveglasses:

Аз също се чувствах много гадно. :( Час по час проверявах дали го има вече....... Още повече, че точно тези дни- Разпети петък и Великден не е много желателно да се шие.:confused: Правих си сметки тези почивни дни да се разтоварвам с форума, като не може да се шие, а то..........
Е вече поне ги има и съм доволна. :) Липсваше ми.....:loveglasses:
Ох и аз така :D

Ох,много ми липсваше любимият форум и на мен и не знам как ме изтраяха в къщи с постоянното си мрънкане.:bunny:Радвам се че сега всичко е наред и дано за в бъдеще да няма проблеми.

Назад