emiliq 1 Април 2009 #1 МОЯТ ТРУД-ВСИЧКИТЕ МИ ГОБЛЕНИ СА ВЪВ ВАШИТЕ ТВОРБИ. Последно редактирано: 1 Април 2009
mareha 1 Април 2009 #2 Много са ти хубави гоблените :clap: и интересни ,но си объркала да публикуваш поста.Публикувай ги където пише "вашите творби" :idea:
Много са ти хубави гоблените :clap: и интересни ,но си объркала да публикуваш поста.Публикувай ги където пише "вашите творби" :idea:
cecunka 1 Април 2009 #4 Rossko каза: :clap:Хайде, давай другата част, че до тук всички ми харесаха:gipsy: Кликнете, за да разширите... Напълно подкрепям мнението на Rossko!Давай и другите!
Rossko каза: :clap:Хайде, давай другата част, че до тук всички ми харесаха:gipsy: Кликнете, за да разширите... Напълно подкрепям мнението на Rossko!Давай и другите!
kamellia Гобленар 1 Април 2009 #5 поздравления и от мен за труда ти! клоуна е мн сладък, мн ми хареса!:loveglasses:
kara52 1 Април 2009 #6 :clap::clap:Много, много ми хареса тази част от гоблените ти, хайде покажи ни и останалите. Сигурна съм, че по нищо не отстъпват на тези.:clap::clap::kissyou:
:clap::clap:Много, много ми хареса тази част от гоблените ти, хайде покажи ни и останалите. Сигурна съм, че по нищо не отстъпват на тези.:clap::clap::kissyou:
oonnato 1 Април 2009 #7 Страхотна колекция имаш:clap::clap::clap: Желая ти да я попълваш с още много красиви гоблени:kissyou:
Страхотна колекция имаш:clap::clap::clap: Желая ти да я попълваш с още много красиви гоблени:kissyou:
emiliq 1 Април 2009 #9 ТУК СА ВСИЧКИТЕ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359438 Последно редактирано: 1 Април 2009