Кое как се прави?

Боядисване на панама

Преди време ставаше въпрос че ние сами не можеш ма ди боядисаме панамата за такива модели който не се шият изцяло. Попаднах на това и реших че ще е интересно за всички ни.
ето адреса тъй като и след редактирането не успях да я кача :?

http://www.7ya.ru/photos/private-showphoto.aspx?RubrID=82382&PhotoID=834706&ob=0

По всяка вероятност боята е за рисуване върху плат. А информация за работа с такава боя и от къде може да се купи?
Преди време мислех да ползвам боя от спрей, :? но още не съм пробвала. Иначе идеята си е супер и уникалността е гарантирана. :)

Боя за различните видове платове има в железарските магазини или в тези за различни стр. неща.Аз лично съм си купувала, но черна за памучни тъкани.Иначе имаше и други цветове.Успех :lady:

nelka каза:
Ami MYLLI,

Onova tam za nevoljata.....
Magazinite sa tolkova dale4 ot men... :(
A luk pone ima :clap:

Това ми хареса много :D

Майтапа на страна.
На времето баба ми с кори от орехи боядисваше платове и прежди. Може да се каже че не е точно боядисване а изгаряне защото се садържа много йод в корите от орехи.
Няма по траен оцветител за подобен цвят това е сигурно...
За жалост не знам точно технологията за по тъмно по светло и изобщо как става целия номер ...Но ефекта беше поразителен.

Наистина го бива, ама ако има и кой да направи точен превод на бодовете, така както са подред няма да е лошо :)

картички

Мили момичета дайте накакав сайт работещт за новогодишни електронни картички.:kissyou:

Така нещо и от мен намерено в нета не моя разработка разбира се!
обаче схемичките нещо ми ги изхварля! Ще пробвам в друия пост и ако нестане ще се наложи да ми пишете:kissyou:

В новата тема "Кое как се прави?" са обединени следните теми:

- Много полезен сайт- кое как се прави...
- Различни бодове, разяснени чрез анимация
- Боядисване на панама
- видове бодове
- Коледни и новогодишни украси и др. , направи си сам
- виртуални рамчици

модератор

Последно редактирано:
Идеята за темата е много добра:clap:, само да отблежа, че линковете на пети и седми пост вече не са активни. Само при мен ли е така?

Назад