Юра Гобленар Модератор 14 Март 2009 #1 Може би е елементарно но... Преинсталирахме компа и сега имам схеми дето са pat- формат и не ги разчита.Предлага ми AutoCAD- ам не е... Aко знаете пишете ми с коя програма се отварят та да я качвам. С РМ не стават.
Може би е елементарно но... Преинсталирахме компа и сега имам схеми дето са pat- формат и не ги разчита.Предлага ми AutoCAD- ам не е... Aко знаете пишете ми с коя програма се отварят та да я качвам. С РМ не стават.
manka Гобленар Модератор 14 Март 2009 #3 Ууууу Стаси,стига бърза с това "зачистване" Нека и други,които имат подобен проблем,да го прочетат :kissyou: Последно редактирано: 14 Март 2009
Ууууу Стаси,стига бърза с това "зачистване" Нека и други,които имат подобен проблем,да го прочетат :kissyou:
Юра Гобленар Модератор 15 Март 2009 #4 Благодаря за светкавичния отговор, Стаси :kissyou: Още снощи ми качиха програмата и си разчитам всички файлове. Ако е само за мен - проблема е отстранен и нямам против да ме "изчистите"
Благодаря за светкавичния отговор, Стаси :kissyou: Още снощи ми качиха програмата и си разчитам всички файлове. Ако е само за мен - проблема е отстранен и нямам против да ме "изчистите"
sanita 15 Март 2009 #5 :clap:И моята работи,но ако някой разполага с ръководство на български нека го качи някъде.:kissyou:
Jully 15 Март 2009 #6 Санита, заповядай, благодарение на iliana67 http://jully1975.mylivepage.com/file/1708_Общи Последно редактирано: 16 Март 2009