За фирмата DIMENSIONS - колко са коректни

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата

Ducky

Модератор
Искам да се похваля. Но нека да разкажа цялата история.

Малко след Нова година поръчах на една приятелка да купи един гоблен на ДИМ. от e-bay. Бяхме го правили вече няколко пъти, а аз изключително доволна, че си намирам всичко, което харесвам, за по-малко пари от колкото се намират тук в България. През ръцете ни са минали доста комплекти на тази фирма и до сега не е имало проблеми. Този гоблен беше за друга моя позната и добре, че се наложи да го отворя преди да и' го дам, че като видях направо откачих... На ДИМ. конците са на общи връзки и са отделени с различен цвят с една нишка прежда. Връзките си бяха 4 броя, обаче една липсваше, а другата се повтаряше :no: Много се ядосах и ми стана криво - такa посредник, а работата прецакана. Обаче бях чувала, че рускините при проблеми пишат веднага на DIMENSIONS и от там им пращат конците без проблеми. И писахме, пуснахме един мейл na 31.януари - на който даже не отговориха, а имаше само атвоматично уведомление, че са получили мейл. И днес сутринта имах плик в пощенската кутия - конците бяха вътре :greeneye: И всичко свърши добре - 3 дни яли, пили и се веселили.

Ето и обърканите връзки:

Последно редактирано:
Радвам се, че са поправили грешката си:clap:Това ако бяхме ние, ще си искаме дублиращата връзчица с конци:D/Няма да споменавам името на фирмата, но моя близа имаше такъв проблем/

Назад