Вероника- готови творби

Това е моята първа творба. Схемата на гобленчето е от списание "Галерия Бродерия". Малко съжалявам за рамката, не бях оставила достатъчно свободно място (в смисъл от панамата), стигна само да се рамкова и трябваше да сложа паспарту, но не сложих и малко съжалявам, но ще го имам в предвид за следващите ми гоблени.
Много ми харесва форума, възхищавам се на всички ви.:idea:

Последно редактирано:
Много сладко гобленче си избрала за първа творба!Браво! Рамката също много му отива. А какъв ще е вторият гоблен или още не си решила?

Браво, браво:clap:
Много свежичко и пъстро гобленче, а ти си се справила отлично:lady:

Veronika,много сладко гобленче :idea: Аз също съм фен на героите на Дисни :kissyou: Да ти е честит и много да му се радваш :kissyou:

Много сладко гобленче си избрала за първа творба!Браво! Рамката също много му отива. А какъв ще е вторият гоблен или още не си решила?

Ами незнам още точно кой ще е, но със сигурност ще е на HAED. Има много, които ми харесват, но първо ще си подбера някой по-малък, все пак не съм шила техни гоблени. Мисля, че ще се справя :idea:

Ами да ти е честито първото гобленче! :kissyou: Добре дошла в семейството на зарибените гобленарки! :kissyou: Като гледам, смяташ да скачаш в дълбокото - имам предвид ХАЕД - и ти пожелавам успех! :kissyou:

Браво за гобленчето. Много е сладко! :) Успех със следващия гоблен, който и да е той. :kissyou:

:clap:
И от тук нататък все така закчливи и весели ....цяла дузина да направиш!

Вероника, много е сладко гобленчето ти.:clap: Пожелавам ти да ушиеш още много и още по-красиви гоблени и да ни ги показваш, заедно да им се радваме!

Ако това ти е първия гоблен,значи имаш прекрасно начало:)Успех с всички гоблени по-натам

Ако това ти е първия гоблен,значи имаш прекрасно начало:)Успех с всички гоблени по-натам

Шила съм преди това, някои мъничета. Шия от малка, отначало само заносвах конците на мама, шиех едноцветни квадратчета :D, но това е първото ми гобленче довършено и рамковано .

Последно редактирано:
Това е моята първа творба. Схемата на гобленчето е от списание "Галерия Бродерия". Малко съжалявам за рамката, не бях оставила достатъчно свободно място (в смисъл от панамата), стигна само да се рамкова и трябваше да сложа паспарту, но не сложих и малко съжалявам, но ще го имам в предвид за следващите ми гоблени.
Много ми харесва форума, възхищавам се на всички ви.:idea:

БРАВО,МОЙТО МОМИЧЕ!ПОЖЕЛАВАМТИ ОЩЕ МНООООГО ГОБЛЕНЧЕТА ДА

Много е сладък :clap::clap: А щом си открила този форум, това няма да е последния ти гоблен :idea:

Назад