Имам въпрос към администраторите

Може би не е тук мястото, но бих искала да попитам - не беше ли редно да ме предупредите, че темата за Молдовските гоблени Ви дразни или,че няма място в този форум преди да я изтриете :confused: Разбирам, че може да се приеме като реклама, но след като стоя толкова време в "Обяви", според мен, би трябвало още в началото да направите нещо по въпроса.
Не искам да ме разбирате погрешно - но ме подразни факта, че не бях предвалително известена - аз сама можех да свърша Вашата работа и да не Ви натоварвам излишно.
Възможно е да греша - всички сме хора и грешим - но се опитах да предложа на всички в този форум нещо различно, без никаква комерсиална цел, по простата причина, че от доста години ги чувствам като част от моето семейство - те са ми помагали в трудни моменти и аз безкрайно много ги ценя.
Съжалявам за неудобствата, които съм Ви причинила, но съм искренно разочарована от начина, по който сте постъпили.

Здравейте,
темата не ни дразни но не е редно да толерираме реклама и комерсиализъм на едни и да пренебрегваме други потребители. Именно защото участвате отдавна във форума би трябвало да сте запозната с кратките и съвсем прости правила на форума, към които всички се стремим да се придържаме. Надяваме се, че ще ни разберете правилно.

Благодаря за това, че все пак получих отговор. Разбирам Ви напълно - но все още мисля, че бихте могли да ме предупредите.

Заставам зад Snejana. Темата беше активна и посещавана дълго. Поведението Ви е непрофесионално и закъсняло.

Здравейте,

Кратките правила на форума:

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=608

Отдавна не ми се беше случвало да ги посочвам, понеже всички сте толкова коректни.

Става въпрос за ето това:

>>
[9]. Не се толерира саморекламирането във форума, публикуване на рекламни линкове, комерсиални обяви, банери или информация без изричното съгласие на Администраторите на форума.
<<

Не знам кога точно е била публикувана темата. До колкото разбрах е била във форума Обяви, който няма модератор.

Весели празници :blueflow:

За последен път пиша в тази тема - администраторите могат спокойно да я изтрият - но не искам един въпрос да остане неизяснен - НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА КОМЕРСИАЛНА ЦЕЛ - много държа това да се знае от всички. Може и да не ви се вярва - но помислете - къде бихте намерили тези оригинални комплекти на такива цени. Най-малкото - кой нормален човек би си помислил, че ще реша "да печеля" точно от момичетата и момчетата, с които се познавам (макар и виртуално) и общувам от толкова години ??????
Съжалявам, че спамя темата - но наистина държа това да се знае.

Назад