Хайде и аз да си кажа мнението,та нали съм от скоро свекърва.Влизам във форумчето и хоп тема за свекървата.Ами то е голяма работа това да си свекърва

Ами момичета мили,що не вземете да отворите и една тема за майките си???

Или за това не ви се говори?Ние цялото богатство на земята да ви дадем,все някакъв кусур ще ни намерите.
Аз също си имам свеки.Възрастна жена,селска с нищичко горката не ми е помогнала.Единственото,че е отгледала съпруга ми.Нищо не съм научила от нея имам предвид кулинарно изкуство,ръкоделие.С две думи няма я никаква като домакиня,все пак била е и млада.Но трябва ли да я плюя???
Имам и майка,майка светица.На всичко ме е научила.
Ето имам и снаха,една истинска душица.Дали няма и тя в някой форум да се включи в такава тема

.Майка никога не мога да и стана,та тя е на 24години.Майката е в първите ти мисли....Искам да сме приятелки и дано се осъществи тази моя мечта.Но го гледам детето ,то за майка си трепери.Та вече свекърва,разбирам момчетата,майките си не жалят.Запомнете го вие, всички мъжки майки.Някога ще се сетите за тези мои думи.
И накрая момичета да споделя с вас.Преди 25 години ми попаднаха ,,Съвети към бъдещата свекърва''Годините бързо отминаха и ето дойде момента и аз ги спазвам.Обещавам ви при първа възможност ще ви ги запиша.То времето бързо лети...ще дойде ден и ще ви потрябват мили снахички