Как да си направим картичка

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
Ако имате възможност купете си готов изрязан картон за картички.Има ги с различна големина и отвор с различна форма.Сърце,квадрат,правоъгълник,кръг или овал.Тук ви показвам с овал как става.Ето как трябва да изглежда картона ви.Големината е по ваше желание и според бродерията

после вземете избродираното парче панама и залепете с лепило за хартия или ц200 в средната част.т.е. където е отвора

После обърнете с грозната част картичката към вас и намажете с лепило дясната част на картичката и я залепете върху панамата.

Затворете картичката и я притеснете с нещо тежко до изсъхване на лепилото.Внимавайте да не мажете с лепило където е дупката,че ако пропусне лепилото после ще ви се залепи и ще се изцапа бродерията ви.По този начин вашата картичка е вече готова за надписване и изпращане .
Приятна работа на всички.

Благодаря за уроците! :clap:
И на мен ми беше полезно, но чак сега си признавам...
:kissyou::kissyou::kissyou:

Е сега и ако кажеш къде се продават тези картони, направо изрязани за картички цена няма да имаш. Ама в магазин в България и то в малък град :confused:, че при теб и баба знае да пазарува. :D

Е сега и ако кажеш къде се продават тези картони, направо изрязани за картички цена няма да имаш. Ама в магазин в България, че при теб и баба знае да пазарува.
:D е това е вече ваш ангажимент.Междо другото аз не ги копувам от Италия :scared:.Ако искате ще ви дам адреса на един английски сайт,пък вие си правете сметка дали ви е изгодно да купите от там :nose:
Ето го и сайта http://www.sewandso.co.uk/cat29.html .Кликнета върху синия надпис под този надпис [FONT=arial,helvetica]Blank Cards with Aperture.В пакет са по 5 картички + изпращането.Ако се поразровите сигурно ще намерите и по-ефтини.
[/FONT]

В Мистър Гоблен в Пловдив миналата година струваха по 2.50 лв броя. Аз лично използвам листове А4 в различни цветове. Купувам ги по 0.06 ст.

В Мистър Гоблен в Пловдив миналата година струваха по 2.50 лв броя. Аз лично използвам листове А4 в различни цветове. Купувам ги по 0.06 ст.

Другата седмица съм при теб в Пловдив, само да не си ме завела в този прословут магазин - "Мистър Гоблен". :D

:kissyou: Mareha , благодаря за урока!:D:D
Както винаги,пълна с идеи и най-важното,че ги споделяш с нас.

Моми4ета, дали ще стане хубаво ако сложа бежова панама за карти4ката, тук при нас не се продава бяла панама

Mis_Kapriz, според мен цвета не е от значение.Като е бежова ще си я аранжираш в по-наситени цветове и ще стане разкошна. Да я покажеш непременно:kissyou: Не смея да се захвана с тези картички, а много са красиви. За сега ще разглеждам вашите и като набера смелост ще се опитам и аз да направя.:kissyou:

Разбирасе че ще стане хубава.Важното е като бродираш цветовете да са по-ярки от цвета на панамата.Даже ще стане по-интересно така :idea:

Назад