2-ри Етап днес ще си купя още някои конец и тези дни ще покажа лицето Благодаря ви за подкрепата ще ни е нужна понеже лицето се получи малко по тъмно от на снимката
Ели, зимата ти наистина е невероятна красива, повече от приказна е :loveglasses: а според мен балеринката си едобре така с тази тъмна ръчичка, или поне като ти гледам аватарчето и гоблена как се получава, трябва да е по-тъмна според мен продължавай смело :clap: :clap:
Сиси е приказна, винаги съм я обожавала като гоблен, ама то с тоя форум все хубави, все нови и интересни неща Усещам, че още дълго ще въздишам по нея, така че показвай по-честичко, за да й се радваме :clap::clap::clap:
Зимния пейзаж грее, като истински е! Аплодисменти!!!!!! :clap:
Със Сиси доста си напреднала, а какво става с балеринките :idea:
А мечето от БГ ли си го поръча или ebay? Все ми се иска да си взема подобен комплект, но все отлагам ....... а и на националната среща в София rostso показа и се научих каква е хватката
Момичета знам че тук не е мястото но искам да помоля за малко подкрепа на място където може да се види от повече хора 11 съм и ми трябват още малко подкрепа да влезна в челната 10ка Благодаря много момичета за подкрепата
може да се гласува всеки ден по 10 пъти според правилата. до 07.11.2010 включително