Конци Мадейра

• Началник на темата Началник на темата Скарлет
  • Начална дата Начална дата
Рени,благодаря!
Свалих си ето тези два гоблена,но са с конци Мадейра,а сега,благодарение на теб :yes: ще си ги обърна в ДМЦ.

1118942434531.jpg

1118943486016.jpg

Оу, откъде си ги свалила? Моята колекция плаче за тези пеперудки [:]

Скарлет каза:
Рени,благодаря!
Свалих си ето тези два гоблена,но са с конци Мадейра,а сега,благодарение на теб :yes: ще си ги обърна в ДМЦ.

1118942434531.jpg

1118943486016.jpg
Ckarlet, mnogo sa krasivi, ot kude gi svali, 6te ti buda mnogo blagodarna i az, ako kaje6 ot kude gi svali :yes:

Започнах да шия пеперудите,които са със слънчогледа.Ако нещо ви интересува по отношение на схема или конци-питайте.................... :yes:

За конците "Мадейра"

Може ли някой да ми каже какви са конци № 1566, 1439 и 1449. Не можах да ги намеря в сравнителната таблица, а ми трябват за гоблена "Нефертити". За тях пише "Декора" /вискоза/

отговор

Аз имам същия въпрос като Алесина-тези два номера наистина нямат съответствие с DMC, а в един каталог на Мадейра са дадени като мръснобяло,но нито имат номер-нищо :(

:hello: Аня и Алесина ,намерихте ли тези номера на конците :?: И аз търся из различните таблици,но уви...Някой може ли да помогне :?: №2400 и №2401. :cry:

Не ги открих никъде. Смятам тия дни да отида до един магазин където има изложен ушит Тигъра на Ланарте и да видя как изглеждат тези номера като цвят.
Шит е по готов комплект и ще ги помоля да ми покажат оригиналната схема, за да видя кой номер са по ДМС. Ох надявам се да имам този късмет. И веднага ще пиша.

NELIA каза:
:hello: Аня и Алесина ,намерихте ли тези номера на конците :?: И аз търся из различните таблици,но уви...Някой може ли да помогне :?: №2400 и №2401. :cry:

А дали не може да се ползва оригиналния цвят, а останалите DMC. Вярно е, че има разлика между различните марки мулинета?
За дамите с чувство за хумор:
:oops: Стига плач, изперете бялото :smokin: с обикновен прах за пране и купчина мръсни, цветни дрехи...
Начинаещите перачки, да следят зорко рекламите за перилни прахове... Има нагледен урок... "Бяло като..." може и да постигнете желания цвят:))) :D

[:] Дани,предложението е интересно :!: Сигурно след такова пране ще го докараме до мръсно бяло :oops:

Назад