zezata Гобленар 14 Септември 2008 #4 Браво! :clap: Гоблените ти са страхотни. Но страшно много ми харесаха абстракциите. :thumbup: Продължавай в същият дух.
Браво! :clap: Гоблените ти са страхотни. Но страшно много ми харесаха абстракциите. :thumbup: Продължавай в същият дух.
N nadejdabr 14 Септември 2008 #7 Все големи и красиви гоблени си ушила, а рамките на всичките са много подходящи!!! Поздравления :clap: :clap:
Все големи и красиви гоблени си ушила, а рамките на всичките са много подходящи!!! Поздравления :clap: :clap:
V veska ilieva 19 Септември 2008 #9 Скоро като снимам и останалите ще видите и тях.Благодаря ви за прекрасните думи и вниманието
kati-pati 19 Септември 2008 #10 Браво и на мен много ми хареса колекцията някои ден и аз ще покажа и мойте но са малки и няколко са на брои. Последно редактирано: 1 Април 2009
Браво и на мен много ми хареса колекцията някои ден и аз ще покажа и мойте но са малки и няколко са на брои.
K kamenska 18 Ноември 2011 #16 Леле, и аз си мисля, че съм ушила много гоблени. ПРекрасна колекция си направила и рамките са хубави
filmi 18 Ноември 2011 #19 И-ха,Колко много ушити гоблени! Впечатлена съм! Откога шиеш?! А "Момичето в бяло " оригинал ли е на Солария?(отдавна съм му хвърлила око)
И-ха,Колко много ушити гоблени! Впечатлена съм! Откога шиеш?! А "Момичето в бяло " оригинал ли е на Солария?(отдавна съм му хвърлила око)