Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Това помага,но си е Кортикостероид,освен това е на достъпна ценаМомичета, отм.януари т.г мъжът ми се оплаква от силни болки в коленете и по целия скелет. Правихме рентгенова снимка и ядрено-магнтен резонанс, слагахме инжекции Дипрофос, които дадоха временно облекчение, пие Диклак (които са силни, но вече не действат) и Пиаскледин от около 10 дни. Снощи много го боля и цялото му тяло беше сковано. Наш приятел хирург предположи, че става дума за ревматоиден артрит. Много ви моля, ако знаете някакви "бабешки" рецепти, пишете ми спешно на galushka_gal@abv.bg. Толкова го боли, че ми иде да викам! Не съм голям привърженик на химическите лекарства, по-скоро на хомеопатичните добавки. И може ли някой да ме посъветва как да го уговоря да използва силата на подсъзнанието? На всички препоръчвам лечение по методите на Луиз Хей, Норбеков и Джон Кехоу. Обаче моят мъж (дано само засега) очаква единствено вълшебното хапче. Моля ви за съпричастност! Прегръдки на всички.
Не знам ,аз ли попадам на лекари,които ми говорят само за пари или си е стериотип във Варненската медицина!Забравиха за Хипократовата клетва!