JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Използвате остарял браузър. Той може да не показва правилно този или други уебсайтове.
Трябва да го обновите или да използвате
алтернативен браузър .
Най- накрая и аз да покажа моите творения :flower:
Не съм кой знае какъв фотограф, затова не обръщайте внимание на качеството на снимките [:]
Първият ми завършен гоблен е разбира се "Коне на водопой"
Това е "Потъващо слънце" - него започнах преди конете, но го свърших по- късно (мания на тема коне
)
Този гоблен видях ушит в магазина и веднага си го харесах :yes: . Казва се "Алегория"
Това е "Вярност", но снимката е малко зле
Малко цветя за разнообразие [:] - "Макове"
А това са три малки гоблен4ета [:] - запо4вам с ку4енцето
Продължавам с котенцето [:]
И накрая поради липса на друга ми6ка- Мики маус
"Белият кон" - ве4е споменах, 4е обожавам конете
Щом ви харесват ще покажа и останалите си гоблени, дано да не ви досадя [:]
Това по принцип е щампа, само че го уших като обикновен гоблен, защото щампата стана доста груба
А това е гордостта на семейството, но не е мое дело :lady: . Той е най- големият ни гоблен и е ушит от баща ми!
Споменах ли, че обичам коне
. Това са "Щастливите коне"
darri ето един гоблен за твоето момченце (нали и то харесва коне :wink: ) - уших го много бързо за няколко дена :yes:
Това е Плуто като малък
( то и гоблена е доста миниатюрен)
И още един Плуто
Радвам се, че гоблените ми ви харесват :yes: Това е едно тигърче, което подарих и ми трябваше време, за да го снимам :wink:
Това са "Слънчогледите", чието ушиване стана възможно благодарение на Ducky - най-искрено й благодаря :lady:
А това е последният ми завършен гоблен - "Арабското момиче" на Ланарте