Предполагам,че съм единствената във форума с толкова малък стаж(предвид многото ви и прекрасни творби),но това е първият ми гоблен.:shy2:
Сега скочих в дълбокото с Rune Gypsy на HAED,та като понапредна,ще показвам него.Засега благодаря за милите думи и :kissyou:
Гоблена с кученцата найстина е прекрасен! Моят син много му се зарадва, когато го видя на компютъра. Иска и той такива, но истински.
А за гоблена на HAED ти пожелавам успех! И от време на време го показвай за да се радваме на тези красоти и ние.
Ku4enzata ti sa golemi sladuri :loveglasses: Niamam tarpenie da vidia i napredaka ti po Rune Gypsy poneje i az mnogo go haresvam :loveglasses: Na kakva panama go zapo4na i s kolko zviata e ?
Много благодаря за топлите отзиви.:kissyou:Радвам се,че и на вас ви допадна крайният резултат.
Не знам дали точно това е мястото,но искам да покажа моят първи опит с материала Fimo(пластелин за печене)-едно герданче за детенце.:baby:
Кики,Lili,Lali радвам се,че ви хареса,а и сравнително лесно става .Надявам се тези две снимки да разяснят точно начина.В раздела "Други" има цяла темичка.:loveglasses: