гергеф

Знаете ли къде мога да си намеря не гергеф, който се държи в ръка, а настолен , дето ги има по руските сайтове, с място за схемата, за конците, за лупата и лампа може да се монтира на нея?
Или май няма тук такива?! Търсих из българските сайтове , но не попаднах на такова "чудо". Мисля,е тук няма такива

Нещо такова имам в предвид.

или такъв

Здравей. И аз от доста време си търсия такъв гергеф който е на стойка, и май-накрая намерих решение. Извадих няколко снимки от интернет и ги разпечатах. В нашият квартал има магазин за мебели /от тези обикновенните от чам/ и ги показах на майстора. Обясних му за какво точно служи това чудо и той каза че няма проблем да го направи. Цената излезе около 30-40 лева. Сега чакам да стане.
Е това е. Всичко най-хубаво от мен

О-хо! Направо си е на сметка, защото аз гледах в някакъв магазин такава рамка, но цената беше убийствена - 170 лева!
Честита покупка и спорна работа!

Гергеф

Здравей те!

Интересуваме дали от тези правоъгълните гергефи има без стойка и на каква цена са?Също така откъде може да си купя?

Благодаря!

Здравей те!

Интересуваме дали от тези правоъгълните гергефи има без стойка и на каква цена са?Също така откъде може да си купя?

Благодаря!

Мисля, че няма такива правоъгълни гергефи, но не съм сигурна:shy2:

Мога да ти кажа как да си направиш сама, ако се интересуваш пиши на ЛС

a_milanova -чакам продължение на темата и снимка на придобивката,аз отдавна си мечтая за такава :lady:.

Назад