jane_f

А този нощен ангел го почнах лятото и за сега е в застой. Освен това имам още 4 комплектовки, които чакат реда си

Вилеровия пейзаж е вече в творбите, а аз се заех със следващите си творения, Възкресението, което шия вечер. това съм ушила за седмица

До тук стигнах с моя гоблен. не е много, но едновременно шия и Възкресението. Него ще покажа чак когато завърша дрехата на Исус.

Последно редактирано от модератор:
Явно добре ми се отразява липсата на интернет една седмица. Това е напредъка ми

"Малките алпи" са вече в готовите творби. Аз същевременно започнах нов гоблен "Холандската воденица". Това е напредка ми за сега

Това е напредъка ми за десетина дни. Не е много, но се надявам като се позахлади да наваксам

Това е напредъка ми за малко повече от месец. Трябва до 14.11 да е готов, но май няма да успея, защото напоследък ми остава все по-малко време за шиене!

Постигнах споразумение Холандската воденица да остане подарък за коледа, а не за рождения ден на съпруга ми! Успоредно с това шия и св. Мина-подарък за наши приятели новодомци.

А тази покривка ще си я самоподаря за коледа:D . за пръв път шия кръстчета и ми е малко трудно, до сега съм разшивала само два пъти:shy2:

Върху това се трудя в момента. Май напоследък нямам много време за гоблени, но до месец трябва да го свърша. Както бях писала по-горе е за приятели новодомци, ама то както е тръгнало апартамента ще остарее докато завърша гоблена:D :-|

Миналата година започнах една коледна покривка, но не можах да я довърша, затова сега я извадих по навреме. Надявам се тази година да си пием винцето на нея

Ето до тук стигнах с моята покривка. Някой ми беше писал за схемата, но тъй като миналата година хард диска ми се развали изгубих всичките си схеми. Вчера я намерих в един руски форум в ПМ формат. Има почти месец до коледа и се надявам да я завърша

Назад