тарлъци

идва зима и ето, че аз отново плета същия модел тарлъци,на 2 игли с три листа отпред, като клинчета за да се получи разширението.
няма ли някой с добро сърце да ми помогне да раэнообразя малко. Най-вече ми трява симпатичен мъжки модел.
Благодаря ви предварително:kissyou:

добро утро може да разнообразите терлиците като ги оплетете на пет куки както чорапите само че нае много високи кончове.Тези дни ще се постарая да кача някои модели

Майка ми плете различни видове , но в момента няма техника да ги снимам.Ние тук си им казваме терлици, а тия на 5 -те куки-шушонки.:D :D

:gipsy: благодаря ви за бързите отговори, не е важно дали са тарлъци, терлици или шушонки, важно е да топлят и да са симпатични:greeneye:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171181 може да разгледате .Дано ви харесат нещата

Lubov2000, на втората страница имаш една зелена блузка с презрамки - можеш ли да обясниш по-подробно за нея - тези парчета как ги оформяш, в смисъл формичките им ти ли ги измисляш и този белия плат отдолу за какво е? Зашиват ли се за него отделните парченца? Страшно идейна е тази блузка, направо ми остана в очите!

Според мен плата се явява кройка на блузката по нея се напасват парчетата и се сглобяват:gipsy:

Започва се с 80 бримки и е плете 10см. опакова плетка, получявя се един правоъгълник,който се сгъва по показания начин,цялата философия е в зашиването :D

Последно редактирано:
:D То било много лесно.Аз се чудех какво да правя кълбенцата които ми остават от плетивото.Вече разбрах, благодаря ви момичета :)

Някой може ли да опише как се плетат терлиците с листенцата,а може и някой друг интересен модел?Предварително благодаря.

Здравейте:hello:, предлагам да подновим темичката, защото зима иде.
Решила съм да оплета терлици на мъжа ми, а може и вълнени чорапки. За целта мисля да разплета една стара негова блуза. Затова, ако имате идеи, публикувайте ги.
Благодаря ви.

Назад