yonka 26 Юли 2007 #1 знаете ли откъде мога да си купя такъв каталог? Имам много конци различни марки повечето за съжаление без номера.
знаете ли откъде мога да си купя такъв каталог? Имам много конци различни марки повечето за съжаление без номера.
ves_si75 27 Юли 2007 #3 ...... yonka каза: знаете ли откъде мога да си купя такъв каталог? Имам много конци различни марки повечето за съжаление без номера. Кликнете, за да разширите... Ако си от София, на ул. "Стефан Стамболов" № 8. Там продават всичко на ДМЦ. Цената му е 35 лв. и е от тази година, в него има още нови цветове. Телефона в магазина е 986 67 04.
...... yonka каза: знаете ли откъде мога да си купя такъв каталог? Имам много конци различни марки повечето за съжаление без номера. Кликнете, за да разширите... Ако си от София, на ул. "Стефан Стамболов" № 8. Там продават всичко на ДМЦ. Цената му е 35 лв. и е от тази година, в него има още нови цветове. Телефона в магазина е 986 67 04.
yonka 27 Юли 2007 #4 :kissyou: Благодаря ви за отговорите! Ще си помисля и може да отделя пари за каталог:idea: