Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата

sweety

Гобленар
Въпреки, че имаше такава тема, ми дойде идеята да направя анкета, за да видим кои са най-обичаните от гобленарите животни :idea: Аз лично имам прекрасен дългокосмест охранен хамстер, който всеки ден радва мен и майка ми със сладката си муцунка :baby: Направих анкетата, така че да може да се избира повече от един отговор :)

Чудесна тема!:clap: Аз имам ето "това" - нещо средно между сетер и пиле - на снимката е "куче в полет" - Боже, много, ама много е шантаво :):):)

Мъж и 2 броя деца броят ли се за домашни любимци?
:D И аз това исках да попитам, защото в зависимост от настроението, на моменти имам и умилкващи се котета и съскащи змийчета:idea: обичам животинките, но имам и алергични в къщи.......

Страхотни са всичките...аз много обичам животинките...даже сега започвам да мрънкам за морско свинче :D Иначе ето снимка на моя хамстер :)

Боксерката- Бъкса е с нас във Велико Търново, а пекинезът - Ричо е при родителите ми:)

000231873.jpg

000060024.jpg

000100949.jpg

Личи си кого повечко обичкам,нали;)

Ето и моята глезла с хубавото име Чара, не заради друго а защото като малка нямаше човек който да не се влюби в нея :)

Ето това е една от моите животинки.Намерихме я преди 4 години и си я гледаме.Тя е най-умното и послушно животинче което съм имала.Казва се Сара.

Големи са сладури всичките, особено котанките :greeneye: .
Ето още една снимка на Ориан.

Назад