Кой е най-използвания от Вас чат?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата

sweety

Гобленар
За мен лично има двама фаворити - icq и skype, преди ползвах 5 чата наведнъж :D, но сега съм се ограничила само до тези двата, любопитно ми е да разбера и вашето мнение, ако съм пропуснала някоя казвайте да добавям :idea: :kissyou:

И аз имам сложени Скайп и ICQ,но ползвам предимно Скайп.Много по-лесен и удобен е,пък и можеш да чуеш гласа на човека отсреща :)

Аз използвам само ICQ, защото от Скайпа компютъра ми забиваше непрекъснато.:D

skype, освен, че чуваш човека може и да го видиш :idea:
измества чисто "телефонната любов" и за мен е опит за контрол на младото поколение :D

По- цял ден съм на линия в ICQ ;) заради работата ,но това не ми пречи да бъбря с приятели и познати ;)

Аз използвам скайп, но имам и руската версия на icq защото от нашия ми забива компютъра.Предпочитам скайпа.

Аз съм голям фен на yahoo, но тъй като много от приятелките ми ползват Skype също го ползвам и него. Вссъщност по цял ден съм и на двете :D

:-| Аз предпочитам Skype и го препоръчвам на всички- ще останете доволни !:rainbow:

Аз ползвам Скайп.Излиза много по евтино за контактите на 10годишната ми дъщеря,а и аз самата по често контактувам с познатите си:oops:

аз ползвам главно ICQ. Skype също не е за отхвърляне тъй като мога да си говоря безплатно колкотро време искам :)

Аз използвам icq, от skype ми забива и без това бавния компютър. A icq-to почти изцяло замени телефона, от което майка ми е много доволна заради по-малките сметки :D

Назад