Най-накрая се престраших

• Началник на темата Началник на темата Rosssi
  • Начална дата Начална дата
и аз да покажа мои неща. Бродирам от почти 4 години, но работата ми не позволява да отделям много време за хобито си.:(
Започнах с тази великденска покривка, която видях в един вестник и която ших с един особен бод, незнайно защо...:D

След това пак във вестник срещнах схемата за тези момичета и реших, че много ми харесват:)

После си купих от Български гоблен това грозде, което е 1:1 и доста "въртеливо", но много си го харесвам:idea:

В последно време нямах много време за шиене, но винаги когато съм в командировка си нося по някоя графика. Тази носих дори в Германия:)

А пък тази я носих в Пловдив.:) Всъщност тази графика вече съм я показвала, но този път е 1:1 и мисля, че стана изключително нежна. Гобленчето го подарих на една сватба в Сърбия.:)
За да съм спокойна, че няма да имам проблеми го занесох както си му е реда в Комисията към Националната галерия, за да го оценят и разрешат да го изнеса от България. Може би повечето от Вас знаят, но все пак може би за някой ще е от полза да кажа, че тази комисия работи само в понеделник, сряда и петък от 10 до 12 часа. Изискват се и две цветни снимки на гоблена, а таксата е 3 лева.:greeneye:

:greeneye: Продължавам да шия Свети Георги, но е толкова огромен, че за морето си взех това гобленче за малката ми племенница

Благодаря ти, и твоята колекция много ми хареса.
Мога да ви покажа зайчето в рамка. Не съм му махнала фолиото, защото ще почака още малко докато го подаря.

Назад