Nelia Модератор 6 Май 2011 #2 Търсих дълго страничката си,че нищо май не съм показвала в Етапите. Е време е...:greeneye: Не шия напоследък много,но все пак въпреки чуденето какво да подхвана се спрях на този Дим ... Трябва да се получи ето този пейзаж.
Търсих дълго страничката си,че нищо май не съм показвала в Етапите. Е време е...:greeneye: Не шия напоследък много,но все пак въпреки чуденето какво да подхвана се спрях на този Дим ... Трябва да се получи ето този пейзаж.
Nelia Модератор 26 Май 2011 #4 След такова насърчение от ваша страна,как да не шие човек! Ето следващ етап.
Nelia Модератор 23 Януари 2012 #7 Не съм показвала скоро етапи на мои работи .:idea: И тъй като започнах един гоблен на Дим и ще го шия месеци сигурно,реших да споделя етапите му. Ето този Това е началото. Още събирам конците,та затова е толкова рехаво
Не съм показвала скоро етапи на мои работи .:idea: И тъй като започнах един гоблен на Дим и ще го шия месеци сигурно,реших да споделя етапите му. Ето този Това е началото. Още събирам конците,та затова е толкова рехаво
margo67 Гобленар 23 Януари 2012 #9 Този гоблен е и в моите планове, но не знам кога ще му дойде редаМного е хубав.Желая ти успех. :kissyou:
Този гоблен е и в моите планове, но не знам кога ще му дойде редаМного е хубав.Желая ти успех. :kissyou:
Nelia Модератор 31 Януари 2012 #10 Напредвам с моя пейзаж.:greeneye:Оформени са вече сърничките и част от брезичките.Получава се добре. Боже,пък колко контур има в този гоблен...
Напредвам с моя пейзаж.:greeneye:Оформени са вече сърничките и част от брезичките.Получава се добре. Боже,пък колко контур има в този гоблен...
sianie35 Гобленар 31 Януари 2012 #11 Много е хубав този Дименшън...доста работа ще си имаш по него.....май e c доста цветове .Успех!
zdrave 31 Януари 2012 #12 Страхотен гоблен си подхванала а и бързо напредваш :clap: Какъв е размера ?
nikoll Гобленар 31 Януари 2012 #13 :thumbup:Пейзажът е много красив, виждала съм го ушит, струва си всеки бод.
Nelia Модератор 31 Януари 2012 #14 Здравче,гобленът се очертава с размери 32/41см.sianie35,цветовете са около 40. Благодаря ви за окуражаването.:kissyou:Отивам да шия!:lady: Последно редактирано: 31 Януари 2012
Здравче,гобленът се очертава с размери 32/41см.sianie35,цветовете са около 40. Благодаря ви за окуражаването.:kissyou:Отивам да шия!:lady:
rositsa Гобленар 31 Януари 2012 #16 Много е красив Дим , и аз от една година му се каня ,но не мога да стигна до него . Поздравления за избора :clap:
Много е красив Дим , и аз от една година му се каня ,но не мога да стигна до него . Поздравления за избора :clap: