Моите малки радости!

• Началник на темата Началник на темата Joly
  • Начална дата Начална дата
:shy2: Малко се срамувам заради лошото качество на снимките,но ми се иска и аз да ви покажа нещо скромно!

Тази елипса е първата ми творба.С някакви измислени конци,които май от ден на ден избледняват:cry:

Олелееее,ама тия снимки наистина са ужасни!Моля още веднъж да ми простите за лошото качество,но моя мъник:baby: успя да се справи вече с цифровия фотоапарат.Сега имам камера само на телефона:cry:

Ето,че мога да се похваля с първата си ушита графика.Да си призная честно запали ме колекцията на Соня-често разглеждам разкошните и гоблени.Сега мечтая бързичко да го рамкирам и да го измъдря на отреденото му местенце:greeneye:

Не мога да се докопам до компютъра в къщи за да се похваля с рамкираните си мъничета:greeneye:

И последното е без паспарту.Дано не ставам досадна-първо без рамка,после с рамка ги изтипосвам,ама нали сърце ми не трае...:kissyou:

Воденичката в рамка!

Вчера си взех от ателието Воденичката и реших да ви се похваля:-|
Стената в антрето,където я слагам е оранжева и за това я снимах и на друго по-осветено място.Мисля че стана добре с тази рамка и това паспарту:confused:

Ето ме и аз да се изтипосам с последните си гобленчета.Моля да ме извините за качеството на снимките и за неточната им дата:kissyou:

И две илюзийки.Благодаря на NIA и niata за схемките на останалите!:kissyou: Скоро и тях ще покажа!

И последно за днес!Едно мъниче, дето ших за подарък, но май ми се досвидя.:idea: Сега обаче благодарение на rrs ще му направя и останалите 6 другарчета:kissyou:
Та така от всички,които ще ушия ще избера подаръчето:greeneye:

Назад