V vili 10 Ноември 2005 #2 http://www.setbb.com/phpbb/viewtopic.php?t=126&mforum=siresilme тук също има 4асовници :lady:
sweety Гобленар 11 Февруари 2006 #4 Аз имам тези (къщичката със птичките е само схема,но е цветна,затова реших да я прикача,надявам се е що-годе,ясна [:] )... :lady:
Аз имам тези (къщичката със птичките е само схема,но е цветна,затова реших да я прикача,надявам се е що-годе,ясна [:] )... :lady:
vera vasileva 13 Февруари 2006 #7 при прикачването се получи малка грешка(за което-съжалявам),но все пак човек може да добие представа за какво става въпрос;ако някой проявява интерес да пише
при прикачването се получи малка грешка(за което-съжалявам),но все пак човек може да добие представа за какво става въпрос;ако някой проявява интерес да пише
sweety Гобленар 20 Юли 2006 #15 :lady: Схемата на дървото е хубава,но заради преоразмеряването е така,който иска хубавата схема да пише :wink:
:lady: Схемата на дървото е хубава,но заради преоразмеряването е така,който иска хубавата схема да пише :wink:
mari_ar Гобленар 20 Юли 2006 #19 а това е от мен :idea: на зайчето имам и схемата,ако някои иска мойе да ми пише на ЛС