flame Administrator Част от персонала Администратор 23 Октомври 2006 #1 Здравейте на всички, представям ви новия модератор на форума " Вашите творби" - manka ! Тя ще се погрижи за хаоса, който е настъпил там .
Здравейте на всички, представям ви новия модератор на форума " Вашите творби" - manka ! Тя ще се погрижи за хаоса, който е настъпил там .
murr Модератор 23 Октомври 2006 #5 Честито и от мен на новата "колежка". Мога само д ай пожелая по-лека работа и да се надява че ще я "слушаме"
Честито и от мен на новата "колежка". Мога само д ай пожелая по-лека работа и да се надява че ще я "слушаме"
snejanka77 23 Октомври 2006 #7 честито !!! ЧЕСТИТО и от мен. С пожелание за спорна , успешна и ползотворна работа за доброто на всички !!! УСПЕХ в това начинание.
честито !!! ЧЕСТИТО и от мен. С пожелание за спорна , успешна и ползотворна работа за доброто на всички !!! УСПЕХ в това начинание.
NIA Модератор 23 Октомври 2006 #11 Манка може би все още не знае за това но въпреки това ЧЕСТИТО МАНКА! Сигурна съм, че ще се справиш и ще ти пожелая само : Карай по-спокойно и с по-малко ядове. :kissyou:
Манка може би все още не знае за това но въпреки това ЧЕСТИТО МАНКА! Сигурна съм, че ще се справиш и ще ти пожелая само : Карай по-спокойно и с по-малко ядове. :kissyou:
manka Гобленар Модератор 23 Октомври 2006 #12 NIAПреди малко научих новината,благодаря първо за звездичката на админите,и на вас момичета които ме подкрепяте:kissyou:
NIAПреди малко научих новината,благодаря първо за звездичката на админите,и на вас момичета които ме подкрепяте:kissyou:
bonita 23 Октомври 2006 #15 ЧЕСТИТО МАНКА :clap: Да по4ерпи6:kissyou: Много се радвам за теб:kissyou:
ninada 23 Октомври 2006 #16 Честито! Честито Манка и по малко ядове от нас. Лека и спорна работа.:clap: :kissyou:
manka Гобленар Модератор 23 Октомври 2006 #17 bonita каза: ЧЕСТИТО МАНКА :clap: Да по4ерпи6:kissyou: Много се радвам за теб:kissyou: Кликнете, за да разширите... Имаш почерпка следващия път като се видим, а и честито ново аватарче ninada Няма да има ядове,нали сме умни хора:thumbup:
bonita каза: ЧЕСТИТО МАНКА :clap: Да по4ерпи6:kissyou: Много се радвам за теб:kissyou: Кликнете, за да разширите... Имаш почерпка следващия път като се видим, а и честито ново аватарче ninada Няма да има ядове,нали сме умни хора:thumbup:
sLaV 23 Октомври 2006 #20 Manka, честито! Лека и спорна рабопта като модератор! Желая ти само успехи!:kissyou: :blueflow: :-|