kety 21 Октомври 2006 #1 Здравейте, сигурно много от нас имат деца. Затова реших, че няма да е зле да покажем техните снимки. Все пак те са нашите истории, нали? Ще започна аз- това е сина ми Ангел. Дано идеята ми ви хареса!
Здравейте, сигурно много от нас имат деца. Затова реших, че няма да е зле да покажем техните снимки. Все пак те са нашите истории, нали? Ще започна аз- това е сина ми Ангел. Дано идеята ми ви хареса!
Венета Иванова 28 Октомври 2006 #2 Здравей. Поздравявам те за идеята.:clap: Ето ги и моите малки / вече не толкава малки - на пет и единадесет години/ съкровища.
Здравей. Поздравявам те за идеята.:clap: Ето ги и моите малки / вече не толкава малки - на пет и единадесет години/ съкровища.
didka32 8 Януари 2007 #8 Съвсем случайно попаднах на тази тема и реших да се похваля с моето мило слънчице Румяна!
Loria 8 Февруари 2007 #9 страхотни дечица имате. поздравления. всички и големи, и малки са много сладки
snejanka77 8 Февруари 2007 #10 нека са ни живи здрави и много щастливи - нашите деца - на всички от форума.
ralli Гобленар 9 Февруари 2007 #11 Нека са живи и здрави всички деца по Света!Всички деца са прекрасни, когато очичките им греят от обич и щастие...
Нека са живи и здрави всички деца по Света!Всички деца са прекрасни, когато очичките им греят от обич и щастие...
viking 11 Февруари 2007 #12 моят малък син , на 8 години, имам и дъщеря на 16 и голям син на 22 студент,
kristina 12 Февруари 2007 #14 Кристина 2 в 1 Това са нашите деца те са първи братвчеди,но умират един за друг. Последно редактирано: 18 Декември 2009
zdrave 13 Февруари 2007 #15 Стахотни деца си имаме в форума.Да са живи и здрави :flowerlove: Моите доста порастнаха имам син на 19 г. и дъщеря на 16 г.
Стахотни деца си имаме в форума.Да са живи и здрави :flowerlove: Моите доста порастнаха имам син на 19 г. и дъщеря на 16 г.
zdrave 13 Февруари 2007 #16 Е все пак ще Ви ги покажа нищо ,че са по-големи,за мен те винаги ще са деца