Благодаря на всички за добрите думи, гоблените са готова комплектовка на Lanarte, получават се при мен 16/16.5 см, въпреки че на опаковката пише 17/17 см, а аз гледам да шия по-хлабаво.
Днес след голямо обикаляне на магазините във Варна, въпреки нежеланието ми трябваше да им поръчам рамките в магазина зад Централна Поща, защото само там имаше профила, който търсех. Струва ми се, че цените им са доста раздути, едва ли имат много клиенти, най-накрая дори ги попитах дали не ми смятат и опъване в тази цена, при положение, че сама ще си ги поставям в рамката!!!
На всичкото отгоре продавачката, която явно е отскоро, понеже не съм я виждала преди, се мъчеше да ме убеди колко по-подходящи рамки имало, а аз ги избирах рамките по вкуса на бъдещите притежатели и те държаха на синя рамка със златисто като тази по-долу, която е закачена в къщи (подарък също от мен) и която са виждали!
Така, че на всички край мен постепенно им уших зодиите и им ги подарих, само моята - също Овен, не съм шила за себе си, от някакво мое си суеверие, че не било хубаво да си носиш собствената зодия, т.е. да не си я шиеш в моя случай!