Онлайн преоразмеряване на снимки

dinko

Администратор
Част от персонала
Администратор
Здравейте на всички!
Случвало ли ви се е да не можете да прикачите Ваша снимка във форума
или да не можете да изпратите снимки по e-mail, заради големия им размер?
Предлагаме Ви следното бързо и лесно решение на проблема:

Отворете сайтa Думите.com: http://www.dumite.com/ и влезте в секцията "Полезно".
От дясната страна ще видите инструмента за онлайн преоразмеряване на снимки.

video.gif
Видео урок как да работите с този инструмент можете да видите тук:
http://www.dumite.com/flash/online_image_resize_tool.htm

Ако имате въпроси, пишете :yes:
Надяваме се, че сайта ще е полезен на много от Вас.

С най-добри пожелания,
екипът на Гоблените.com

браво:)
Много полезна програмка.Действа бързо и може да се ползва и от тези дето не са в БГ.Качеството на преоразмерените снимки е отлично и преобразува онези огромни снимки правени с цифров апарат за нула време:)
Благодаря ви
И поздравления за новия ви сайт.Вече си го сложих във фаворити:)

Страхотно!!!!
Благодаря :clap:
Помогна ми да преоразмеря снимките от рождения ден на сина ми.Свърши ми чудесна работа! :D

Радваме се, че ви е харесало :idea:

Приятно преоразмеряване :oops:

Какво друго да каже човек освен едно голямо БЛАГОДАРЯ.Супер сте.Това е за такива като мен, дето правим огроооооооооомни снимки :D

Почти всеки апарат прави огромни снимки и това е предимство а не недостатък :) Целта е да има възможност да се обработва. Защото от голяма снимка става малка но от малка голяма не става :)

Snimki

:hello: Супер сте.Освен голямо мерси и :kiss: не знам какво може да се каже.
Другите не ги знам но поне на мен ми се случвало много пъти да не мога да поместя снимката....Благодарение на Вас проблема е решен........ :clap:

Моля ви помагайте
свикнах си да си намалям файловете с ДУМИТЕ но от два дни нищо не се получава
изписва ми грешка
Ако някой има информация за промяна някаква или да си търся грешката при мен.

Предварително благодаря на всички които се опитат да ми помогнат!!!!!

БЛАГОДАРЯ на всички!!!!!!!!!!!!
Това значи че проблема е при мен и трябва да си го открия,за което се извинявам
че ви отних от времето.
БЛАГОДАРЯ ви пак !!!!! ВИЕ СТЕ ЧУДЕСНИ ПРИЯТЕЛИ :!:

Преоразмеряване на картинки

Помоооощ!!!
Не ми се получава преоразмеряването на картинки от компютъра.Кликвам на Преоразмери.Появява ми се прозорец за теглене с Флаш гет.А после не ми се отваря картинка ,а самата страница от Думите.Помогнете, моля!!!
Благодаря ви предварително.

Това се получава, защото Flashget-a прихваща автоматично всички линкове за download, а преоразмерената картинка не може да се свали така. Доколкото си спомням Flashget Имаше някаква опция да се изключи това автоматично прихващане на линковете.

:hello: Flashget покрива download,за това когато ви излезе да сваляте с него го затваряте и веднага се появява download и сейфате.
Приятен ден :!:

Преоразмеряване ня картинки

От сърце благодаря на flame и manka за изчерпателните обяснения.Много бързо се притекохте на помощ. Не знаех какво да правя .Стана всичко както трябва.Бъдете все така отзивчиви към всички.
Поздрави Силвия

Назад