защо така?

Nelia

Модератор
Защо от два три дни форума не се отваря винаги , а в съобщение картинки не мога да прикача :?: :( И сега опитвам по няколко пъти да прикача файл и не става... :cry: Ще опитам пак...

Здравейте,
Имаше проблеми през изминалите дни със зареждането на форума и сайта и те бяха от страна на доставчика. :(
Получихме обещание, че от днес няма да ги има.
От известно време при работа със сайта понякога се появяват бели екрани. Също работим и над този проблем и с нетърпение чакаме деня, с който ще бъде отстранен :wink:

Радваме се, че споделихте за проблемите си
Приятна вечер!

Съжалявам, че отново ви занимавам с това - но отново имам старите проблеми - влизам във форума през Google и не мога да качвам картинки.
Остава ми възможността само да пиша :D :D :D
Явно проблемът не е отстранен. Чакам с нетърпение денят ,в който това ще стане :!: :!: :!:

Добро утро,днес все още не е отстранен проблема .Нищо не се прикачва и както си разглеждаш страниците ти изчезва сървъра.Да не говорим за отваряне на страница пък,едва, едва.
Мисля че трябва по-сериозно да настоявате за оправяне,тук влизат на ден страшно много хора и е крайно неприятно когато нещо не е наред:!:
Приятен ден.

Имам проблем от 10 дни. Досега влизах автоматично регистрирана, но напоследък не мога да чета последните теми, например в Кулинарен свят. Реших да влизам нерегистрирана и започвам да разглеждам темите в Кулинарията. Кликвам на Кулинарен свят, за да се заредят всички теми. Зарежда се някаква страница от около края на август и ми се изписва, че съм регистрирана. Кликвам на Изход, но трябва да потретя, за да отреагира и така се въртя в омагьосан кръг. :twisted:

Изглежда, че не е отстранен проблема. Работим по въпроса и Ви молим за търпение :rezando:

Лек ден! :wink:

:hello: Дано проблема беде скоро отстранен, защото наистина е неприятно да виждаш бели екрани, а да ти пише, че е изпълнено.
Днес от сутринта се опитвам да вляза във форума, но неуспешно. Даже и с гугъл не става. Сега успях, но се чудя до кога ли?

Пожелавам Ви бързо оправяне от страна на доставцичите, защото имаме нужда от този форум :wink:

защо

:shock: Защо и по какъв начин из форума шета вируса NOD32Kernel :?: :?
Добре, че антивирусната сработва навреме :!: :shock:

NOD32Kernel не е вирус а процес в Windows от антивирусната ти програма.

ЗАЩО ДНЕС НЕ ПОЛУЧИХ НИТО ЕДИН Е-МЕЙЛ ЗА ТЕМИТЕ, КОИТО СЛЕДЯ (А ВСЕ ОЩЕ ПИШЕ, ЧЕ ГИ СЛЕДЯ, И ПО ТЯХ ИМАШЕ НОВИ МНЕНИЯ), НИТО КОГАТО ПОЛУЧИХ НОВО ЛС :?:

Lyubka, имаше проблем - не работеше и предварителен преглед на мнение.Имам подозрения, че причината е една и съща. Но всичко вече е в историята:thumbup:

rebostobg, по никакъв начин не можете да прихванете вирус от форума.:greeneye:
Може единствено ако има някакъв линк към заразен файл някъде и го отворите.
Какво е съобщението, което Ви изкарва антивирусната? Може ли да го публикувате тук?

Пиша в тази тема, защото в събота пуснах нова тема "Проблем при прикачване на снимка" , но гледам, че в новия форум темата ми я няма! Незнам каква е причината... ще обясня пак проблема, макар че очаквам вече с новия форум и този проблем да го няма!
Ставаше въпрос, че когато прикачвах снимка ми излизаше няколко пъти една графика на жена в профил вместо снимката. Не обърнах веднага внимание на това, но забелязах, че в мнението на Ния в заявки е излязла същата графика и тогава разбрах, че това е проблем и то не само при мен! Ако бях обърнала внимание по-рано, но съжалявам...
Надявам се с новото обновление да е оправен и този проблем, но и да не изчезват темите!

И аз да питам!Защо невиждам никаква картинка на гоблен който търсят участниците в форума?Само при мен ли е така?Ако е така какво да направя?

Назад