Въпрос към модераторите

• Началник на темата Началник на темата Snejana
  • Начална дата Начална дата
:hello:
От няколко дни пиша ЛС на модераторите, но нямам отговор от тях. Може би сега ще видят въпросът ми :
Имам събрани около 400 схеми на Janlynn. Ще наруша ли правилата на форума, ако кача някъде картинките, за да ги покажа и съответно момичетата(и момчетата) - ако си харесат нещо - да им го изпратя :?:

и аз имам въпрос ама незнам къде трябва да го задам имам проблем с качването на снимки, просто немога да ги кача моля ви помогнете ми ......кажете ми как точно да го направя

........

:lookup: Сетих се за още нещо, ако искам да добавя още информация за себе си / напр. от кой град съм и т.н. / къде и как да го направя, защото съм го пропуснала при регистрирането си:?:

Извинявам се , но въпросът ми за допълнителната информация отпада , защото се справих сама.

chocho, какво искаш да ти е новото потребителско име?

Извинявай , но ме нямаше и сега виждам съобщението ти ! Може би малко по-женствено , наприм. GENI , какво ще кажеш ? И още един дъпрос , който зададох на Снежана , но явно не го е видяла още. Става въпрос за Аватара, сложих си от моя компютър, но искам да разгледам тези от Форума, но никой не може да ми каже къде да ги търся и как да го направя.

готово е :)
иначе за галериите с аватари за момента ги няма.

Назад