Лятна манджа с патладжани

  • Началник на темата Началник на темата Биби
  • Начална дата Начална дата
Продукти:
2 патладжана
2-3 домата
1 чушка
1 морков
4-5 гъбки
1 ск. чесън
магданоз
сол,олио, пикантина, прясно мляко

Приготовление:
Патладжаните се отцеждат. Приготвя се плънка от каймата, чесъна, доматите като се запържват. Отделно се добавят нарязаните моркови, гъбки и чушки. Редят се 1 ред патладжани 1 ред плънка. Запича се до готовност.
 
:hello: Биби, благодаря :!:
Утре ще се пробва.Щом е с кайма , смятам, че ще се хареса на моите канибали.
Още нещо ще попитам: за прясното мляко - колко е и като заливка ли е :?:
 
Аз не съм го обяснила като хората, ама нали все бързам като съм пред рс-то че дребосъка много напира: прясното мляко е мъничко, може би 1/3 ч.ч - то се добавя към сместта с доматите като поизври водичката - ще се промени цвета на сосчето - става по светличък. Можеш да добавиш и малко захар, за да убиеш киселината на доматите. Ако нещо не е ясно питай, ще се опитам да обясня по-като хората::))
 
Назад
Top