Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
а аз имам друг въпрос мога ли да ушия нещо което оригинално е за кръстат бод на обикновен 1:1 или 1:4 и дали ще се получи изобщо нещо (хубаво)?
:lookup:
![]()
1:1 ще се получи, но 1:4 по принцип е грубичко и не го препоръчвам. Но си е най добре да се шие както е в оригинал, т.е. ако схемата е за кръстчета - най-добре да е с кръстчета[/QUOT
По принцип и аз съм съгласна,че е най-добре да се шие така както е схемата,но ето две гобленчета,които вместо със кръстчета уших с гоблен бод.Таралежът е 1:4 а лицето цвете 1;1 .Не мисля,че са зле..Но все пак зависи какво смяташ да шиеш.
Гост, ако се регистрираш в "Гоблените .ком" , ще го видиш online магазина :lady:
МАЙ ВЪПРОСЪТ МИ НЕ Е ЗА ТУКА,ако трябва го преместете. Аз пък съм регистрирана във форумите ,обаче като искам да вляза в магазина ми показва че съм НИКОЙ..."посетител"Та отдавна се каня да питам,и там ли трябва да се регистрирам и дали трябва със същата регистрация:uhhhh:Изобщо не ми е ясно:evil:
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!