inqn_f 16 Юни 2006 #1 здравейте на всички надявам се някой да може да ми помогне регистрирах се в мултиплей, но незнам как да си сложа схеми в него и за капак и думичка не разбирам английски език
здравейте на всички надявам се някой да може да ми помогне регистрирах се в мултиплей, но незнам как да си сложа схеми в него и за капак и думичка не разбирам английски език
mar4ela 16 Юни 2006 #2 Мислех, 4е само аз имам такъв проблем, но имало и друг................ :? И аз съм , като теб, незнам :crazy: :?: :?: :?:
Мислех, 4е само аз имам такъв проблем, но имало и друг................ :? И аз съм , като теб, незнам :crazy: :?: :?: :?:
lubov 16 Юни 2006 #3 :hello: , момичета Мисля, че в момента ще ви е трудно прикачването на снимки в мултито, поне аз от няколко дни не успявам или става страаашно бавно :?
:hello: , момичета Мисля, че в момента ще ви е трудно прикачването на снимки в мултито, поне аз от няколко дни не успявам или става страаашно бавно :?
Lyubka 16 Юни 2006 #5 Видяхте ли видео урока "как да работите с мултито"? Той ви се изпраща от админите като ЛС
lubov 19 Юни 2006 #6 Явно при мен е било от нета, днеска всичко си е наред :!: Успешна седмица на всички