ето нещо и от мен

• Началник на темата Началник на темата toshka
  • Начална дата Начална дата
комплектовката на този гоблен ми беше подарена от сина ми и неговата приятелка :)

:kissyou:

Присъединявам се към всички вас че са много хубави гоблените :), но Мамо вече е време да сложиш и някои гоблен в рамка ;)

"Тигрицата с малкото тигърче"

:hello: Обещах , че като ушия "Тигрицата с малкото тигърче" ще Ви го покажа ето го и вече в завършен вид :party:

:)

Гърция на Вервако е последния ми гоблен. Смятам също да ушия и Италия. Когато го ушия ще покажа и него :idea:

Здравейте,в почивките от японката уших това за подарък на моята майка за Тодоров ден. Тя се казва Тошка /на нея е и дъщерята / и много харесва кончетата ,затова реших да я изненадам. Остава да го сложа в рамка и подаръка е готов:kissyou

:hello: Подаръкът е вече поставен в рамка и само чакаме да дойде Тодоровден и да и го подарим :flowerlove: :kissyou:

:hello: Вече е готов напълно и този гоблен и чака реда си за поставяне в рамка. ;):idea: Почвам следващия !!!:loveglasses:

Здравейте ,следващия гоблен който започнах е този . Не знам какво ще се получи ,защото до сега не съм го виждала ушит . Аз обичам предизвикателствата и като напредна малко ще ви го покажа.

Назад