MaRiElitA 25 Май 2006 #1 e след като се присъединих нека и аз да покажа моите, които са само 2 но и това е нещо за мен и то много :yes:
e след като се присъединих нека и аз да покажа моите, които са само 2 но и това е нещо за мен и то много :yes:
MaRiElitA 17 Ноември 2006 #2 наи-сетне и аз да добавя нещо и от мен , малко бавно , но така е. Съвсем скоро ще има и още
MaRiElitA 25 Ноември 2006 #3 както обещах ето още нещо другия месец пак това мисля да е подарак за рожденния ден на сестра ми надявам се да й хареса
както обещах ето още нещо другия месец пак това мисля да е подарак за рожденния ден на сестра ми надявам се да й хареса
MaRiElitA 20 Януари 2007 #7 благодаря за окуражителните думи ама аз съм от по-бавно напредващите в момента работя върху това, но не знам кога ще го заварша
благодаря за окуражителните думи ама аз съм от по-бавно напредващите в момента работя върху това, но не знам кога ще го заварша
MaRiElitA 21 Февруари 2014 #8 Преглед на прикачен файл 173562 Аз май не съм си обновявала страничката, но това е последното ми творение
Преглед на прикачен файл 173562 Аз май не съм си обновявала страничката, но това е последното ми творение