Игра 8-ми март 2025

Светла Петрова

Гобленар
Модератор
Здравейте, момичета. От няколко години не сме имали такава игра във форума. Ако искате да пуснем играта и да видим дали ще има желаещи. Мъничка бродерийка / оформена като картичка / и нещо сладичко.
Краен срок за записване - 31.01.2025 година
Начален срок за изпращане -24.02.2025 година / да внимаваме другарчето да си получи за празника подаръчето /
Записани
1.dianakaragizova - получила от dushkova
2.stavrozova - получила от .dianakaragizova
3.galya_kost
4.Светла Петрова- получила от galya_kost
5.vili val4eva получила от .galq_iva
6.Юра получила от
7.dushkova - получила от vili val4eva
8.galq_iva получила от Юра stavrozova
9.Елена Кокаларова - получила от Светла Петрова

Последно редактирано:
Проверявах в сайта снимка.бг че отдавна не бях качвала снимки на мои гоблени и синът ми установи,че няма вече такъв сайт!Пиша го,защото виждам,че и други имат там снимки на своите гоблени,домейнът е свободен,но едва ли е останала базата данни...за съжаление доста от моите гоблени са в различни градове и подарени на приятели,аз не мога да си събера вече творчеството...

Момичета,изпратих адресите на другарчетата ви (Тези които имам.)Моля,ако някой не е получил да ми пише.
Успех на всички в подготовката!

Току що си научих другарчето - благодаря !
Иначе две моделчета избоцках - остана да ги оформя .:love:

Здравейте, момичета! Днес пристигна моята осмомартенска изненада от Вили Душкова! Благодаря ти от сърце за всички подаръци, мила Вили! Много им се радвам , а списанието ми беше любимо /не знаех, че още го издават/.
Супер си!❤️💐👏

— Прикачени файлове —

• 20250221_193842.webp
    20250221_193842.webp
    1.4 MB · Прегледа: 23
  • 20250221_193445.webp
    20250221_193445.webp
    1.1 MB · Прегледа: 23
Радвам се, че съм те изненадала .Благодарности на Светлето за играта. Удоволствие е ,че ми се случи за другарче. Весели празници момичета.Нека да сме здрави и вдъхновени с хобито,което ни прави щастливи! 😘

И моета -8 -мо мартенско сладко изкушене пристигна днес,Благодаря Галя - galya_kost за всичко- за хубавите ожелания, интерсната мартеничка и за сърчицето,Весел празник и на теб!

— Прикачени файлове —

• IMG_20250225_130313287.webp
    IMG_20250225_130313287.webp
    2.4 MB · Прегледа: 27
Радвам се,Светле,че ти харесаха нещата,мартеничката в тон и по поръчка е дело на Петя,успя дори цветовете да улучи!Да си хапнеш всички сладости с удоволствие!

Назад