Вилеров гоблен Родопска улица

galya_kost

Гобленар
Здравейте,възможно ли е да има гоблен на Вилер,който се нарича Родопска улица?Предлагат ми да завърша такъв,купен преди 15 години на фирма Алтея5,но не съм чула нито видяла такова нещо.Дали е с гобленов бод...сигурна съм,че ДА,но дали е 1към 1 или 1 към 4...и това не знам.Някой знае ли нещо по въпроса?

Няма такъв Вилер, но от някакво списание имаше такъв гоблен ,после побългарен ,Къщите му нито родопски, камо ли улицата.коментираше се из ФБ-ка. :)

Един от първите ми гоблени, купен и ушит през времето на "прехода". Не помня от коя фирма беше комплектован, продаваше се като "Родопска улица". Но стана много сполучлив и все още си го гледам с удоволствие! 1:4, тогава това беше популярно.Нямам снимка. Утре ако успея ще опитам да направя и кача, но не съм голям майстор. Мисля, че няма да съжалявате, ако го довършите

Последно редактирано:
Джив,благодаря,но каква Родопска улица е това?Това е от фирма Алтея 5,така ли?размерът 30 на 40 ли е?май изглежда по-голямо нещо...

Току-що измерих - 35/26./отвора на рамката/ За фирмата нямам спомен. Купен от български магазин, естествено тогава с "връзки". Но за името съм сигурна, че беше "Родопска улица". А няма ли нещо вече ушито и има ли някакво сходство?

Ясно.Много благодаря,не съм го виждала изобщо още,но се страхувах да не е 1:1,затова се интересувах от размера.Казаха ми,че е около 30 на 40.Добре изглежда...

в момента го шия , но е със заглавие " Пролет на село" на Милена стил .
Ако мога да ти помогна преди 25 години ми го подариха като бях ученичка . Не се справих с него тогава . Дадох го на една приятелка тя го учи дока беше бременна. След 25 години ми го подариха отново но, с ново име. Та за това . Мога да помогна . Схема и конци които се опитах да опиша още в самото начало .
desita_dani@mail.bg

Назад