Предлагам

• Началник на темата Началник на темата btrend
  • Начална дата Начална дата
Здравейте! От скоро се занимавам с гоблени и все още съм новак в това, но предполагам, че тази тема е за купувам-продавам за всякакви неща. Та. Фирмата, в която работя предлага обслужване и поддръжка на пожарогасители, пожарни врати, проверка и ремонт на пожарогасители, сервиз за пожарогасители, газово пожарогасене, зареждане на пожарогасители и др. За повече информация натиснете тук или на тел : 0885 965 339

Здравейте,сериозна фирма,съвместима е с гоблените явно,ми така де сериозно се замислих дали да не ви поръчам един пожарогасител,слагам да ми пази гоблените,и недай си боже стане пожар веднага влиза в действие! :) Съжалявам за писаното,но това не бях чела във форум за гоблени,и това доживях.....какво ли още ще прочета...ти да видиш!

Манчице, аз вече си осигурих защита на гобленчетата.....

Ох btrend благодаря ти така не се бях смял отдавна. Останах без дъх от смях, да не би да се предлагат гоблени с модели на пожарогасители да подаряваме за празника на пожарникаря на заслужилите :D ей дойде бат Бойко на власт и навсякъде пожарникари и пожарогасители, завзеха всичко и тръгнаха вече и по форумите за гоблени това се казва дейни хора :shock:

:D:D:D НЕ ам думи. Доживях и това ...гоблен с пожарогасител,след време може и в комплек да тръгнат за продажба.:idea:

:D Не е лъжа.То какво вече остава , поне да се посмеем, смехът бил здраве, казва поговорката.:D:greeneye:

Предлагам на вашето внимание десениран филц 1мм и 1.5мм; десенирана оризова хартия; десенирана креп хартия; десениран физелин; фоум с брокат. Материалите са уникални и като десени и като качество.

Преглед на прикачен файл 180733Преглед на прикачен файл 180734Преглед на прикачен файл 180735Преглед на прикачен файл 180736Преглед на прикачен файл 180737

Назад