Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Баба също му казваше " пълнеж". Показвала ми го е, пробвала съм го, но не мога да ви бъда полезна като се има предвид,че тогава съм била към 7-8 годишнаС него правеше и някакъв бод, който прилича на познатите ми днес "френски възли" , от тогава си го спомням..Само,че тя намотаваше конеца по цялата дължина на иглата..Ех, върнахте ме в детските ми спомени с моята баба..
и аз си мисля, че е "пълнеж"
Ето моя опит с него
http://www.goblenite.org/album.php?albumid=1&attachmentid=169236
Тук изглежда матово, но на живо е доста по-ефектно
Имам спално бельо с такава бродерия.Пералня,центрофуга....нищо й няма.Яка еБлагодаря!
rodich и scorpion4eto, много са красиви!
А гоблена избродиран с този "бод пълнеж" може ли да се пере преди рамкирането? Не се ли обезформя бродериятя?
Чудно комплектче си имашние от по-старото поколение учихме в училище ръчен труд и там шиехме карета ,възглавнички с този бод ,скоро ще ми се наложи да си припомня този бод защото си купих една покривка на роял париж и се оказа ,че трябва да я шия точно с такъв бод -дано си припомня детските години и да се справя ,плата е много фин и мотива е щампиран върху покривката ,няма да се наложи копиране с индиго както беше преди години
това е модела ,не всичко ми е ясно по схемата но се радвам че ще има кой да питам когато му дойде реда да го шия