margo67 Гобленар 2 Февруари 2014 #1 Продължавам и през тази година с етапче от Rose Cerise на Haed. Трябва да се получи това, но кога........
Продължавам и през тази година с етапче от Rose Cerise на Haed. Трябва да се получи това, но кога........
irena_gemini Гобленар 2 Февруари 2014 #2 Много е красив дано тази година да го видим в раздела на завършените
margo67 Гобленар 11 Април 2014 #3 Благодаря ви, момичета:kissyou: Малко етапче от Хаеда,доста бавничко върви. За почивка от него започнах Северното сияние на Дименшънс.
Благодаря ви, момичета:kissyou: Малко етапче от Хаеда,доста бавничко върви. За почивка от него започнах Северното сияние на Дименшънс.
irena_gemini Гобленар 12 Април 2014 #4 Бавно, но славно, както се казва.Сигурна съм, че резултата ще си струва и двата са много хубави :clap:
Бавно, но славно, както се казва.Сигурна съм, че резултата ще си струва и двата са много хубави :clap:
margo67 Гобленар 6 Юни 2014 #6 Благодаря, че сте посетили страничката ми момичета:kissyou: Нямах много време за шиене и Сиянието е до тук.
Благодаря, че сте посетили страничката ми момичета:kissyou: Нямах много време за шиене и Сиянието е до тук.
irena_gemini Гобленар 10 Юни 2014 #7 Както се стопли май по-малко ще шием, но напредваш добре, много бих искала да видя как ще се получи, защото и аз много харесвам този зимен пейзаж :idea:
Както се стопли май по-малко ще шием, но напредваш добре, много бих искала да видя как ще се получи, защото и аз много харесвам този зимен пейзаж :idea:
margo67 Гобленар 26 Март 2015 #9 Да разчистя малко паяжината от темичката и да покажа етапче от Грациозна ера на Дименшънс. Преглед на прикачен файл 178386Преглед на прикачен файл 178387
Да разчистя малко паяжината от темичката и да покажа етапче от Грациозна ера на Дименшънс. Преглед на прикачен файл 178386Преглед на прикачен файл 178387
M mariqna210484 Гобленар 26 Март 2015 #11 margo67 каза: irena_gemini :kissyou: Вече си имам и къщичка:idea: Кликнете, за да разширите... Прекрасен гоблен!Много добре се получава!:clap:
margo67 каза: irena_gemini :kissyou: Вече си имам и къщичка:idea: Кликнете, за да разширите... Прекрасен гоблен!Много добре се получава!:clap: