Галерията на Lizavch

• Началник на темата Началник на темата lizavch
  • Начална дата Начална дата
Моят първи и единствен гоблен. Току що го завърших. Оригинален комплект на Ланарте - Арабско момиче. Малко трудничко за първи опит, но мисля, че се справих добре.
Започвам следващия.

Един от любимите ми е ;) надявам се и аз някой ден да си го ушия. Много е хубав и рамката е перфектна ;) захващай следващият ;)

Много красиво начало!Поздравления за избора на модел,безупречното рамкиране!Пожелавам ти още много красоти!!!:clap::clap:

Позравявам Ви за арабското момиче просто много го харесвам и Ви пожелавам да сътворите още много красоти

Хубавите неща са изказани по-горе! Аз само се присъединявам към групата на поздравяващите те!

Поздравления за Кафето на РТО ! Но какво стана с Тангото ????

Започнах го преди 3 дни. По него има по-малко да се бродира защото фонът е напечатан на панамата и се надявам да го свърша бързо.

Ето току що завършеното Tempting tango на Vervaco.
В комплекта приятно ме изненада това, че панамата беше поръбена на оверлог. Но два от червените конци и два от телесния цват едва ми стигнаха. Не ми остана от тях дори по едно конче въпреки, че ших много икономично.
Преглед на прикачен файл 174841

Впечатляващо красив!!!! Краката на мацката са като струни.................Поздравления за избор и изработка на гоблен!!!!

Назад