Етапи на mamanushi от Вечерный город на РТО

• Началник на темата Началник на темата mamanushi
  • Начална дата Начална дата

Започнах Вечерный город от РТО и започнах да ползвам магнитната дъска за схеми от ДМС. Много съм доволна от подаръка на децата. Местя магнитчетата като така си отбелязвам мястото за шиене.

Много хубав изглежда дано се получи толкова красив и като се ушие ;) стана ми интересно за тази магнитна дъска, може ли да ни покажеш как точно иглежда виждала съм в сайтовете, но само снимка отпред. интересно ми е как стои и как изглежда, ако не те притеснявам разбира се. ще следя с голям интерес страничката ти. успех с ушиването ;)

еййй откога се каня да си търся нещо, което да ми държи схемите повдигнати, а то имало специални готовиб за тази цел ;) благодаря за снимките. етапа дпбре изглежда засега ;)

Уау, голям напредък! Получава се страхотно. Цветовете много ми харесват. А това от първите снимки върху схемата какво е? Това, което прилича на чиле дмц.

Това са магнити съм дъската - чиле, линийката и емблемата на ДМС. Притискат схемата, а аз с емблемата си маркирам къде шия. Много съм доволна от дъската.

Много ми харесва всичко - и гоблена, и дъската, и напредъка. Ще го следя с интерес. Колебаех се дали да си купя такава дъска, но сега вече съм убедена да го направя.:idea:

Мнооого е красив!Поздравления !Успех до края!За дъската и аз се въодушевих!Практично!:))))

RTO И ДМЦ ТРЯБВА ДА ТИ ПЛАТЯТ ЗА РЕКЛАМАТА-ТОЛКОВА СА КРАСИВИ ИПРАКТИЧНИ НОВИТЕ ТИ ПРИДОБИВКИ!А ТИ С ТАЗИ СКОРОСТ И ПРЕЦИЗНОСТ ЩЕ СИ РЕКЛАМА ЗА НАШИЯ ФОРУМ!:clap::clap::kissyou:

Назад