Конкурс " КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА " - ГАЛЕРИЯ и ЕТАПИ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Много красив, но има още толкова до финала. Успех!

Да освежим малко темата с един първи етап и друг доста напреднал.

Някои са с истинските им имена, други с име дадено от участника.
След приключването на конкурса трябва да се обърнете на лични към участника, за чийто гоблен се интересувате, за да ви даде повече информация.
Боже чак сега видях тази тема, има УНИКЛНИ гоблени тук, искам да ушия поне 10 от тях, дали ще ми стигне този живот :confused::D

Аууу,главата на коня се получава много красива!Другият гоблен пейзажът е също много красив!Някакво спокойствие те обзема като го гледаш...

Поздравления за тези, достигнали до финалната права!:clap::clap::clap:Успех и на останалите!:blueflow:

Един участник хванал "последният млак" за по-нататъшно участие в конкурса. Пожелавам му успех!

:clap:Много красиви творения, подбрани със вкус, нямам търпение да ги видя на живо! Пожелавам успех на всички участници!:kissyou:

Голямо затишие цари тук. Може би,защото момичетата шият?!
Дали за следващия конкурс да не обявим и награда за най-много представени етапи? :crazy:

И да освежим с два етапа. И на двата гоблена им се вижда вече края.

За днес имаме втори етап. Още е далеч от финала, но силно се надявам,че ще успее за оставащото време.

И да напомня на всички участници, че остава само един месец, за да представят завършените и рамкирани гоблени - снимки без табелките.
Който няма или не успее да го рамкира, ще участва в гласуването с виртуална рамка.

Двадесет дни преди крайният срок, имаме етап, за съжаление, все още не на финалната права. Дано да успее.

Моля всички, които са завършили да ми изпратят снимки на готовите гоблени - без табелките, и да ме уведомят ще ги рамкират ли или ще бъдат с виртуална рамка, а също така и дали ще присъстват на националната среща.

Продължаваме с етапите. За днес имаме трети етап с надеждата да видим скоро финала.

Назад