Произведено от vaniand :)

След цяла година размисъл, мисля че дойде момента и аз да покажа нещо от мен. Не малка част от ушитите ми гоблени са подарени без да са снимани, но кой ти е мислил преди години, че днес ще напреднат толкова много технологиите :)
Някой от нещата ми търпят критика, но пък са направени с много желание и любов
Иконата на Св. Андрей ушита и осветена за малкото ми момче Андрей, а иконата на Св. Мина е ушита и осветена специално за момиченцето ми Ясмина
Преглед на прикачен файл 172114Преглед на прикачен файл 172115Преглед на прикачен файл 172116Преглед на прикачен файл 172117Преглед на прикачен файл 172118

Много хубави гоблени!Не бях виждала икона на Св.Андрей,а тази на Св.Мина ми е една от любимите,но не съм я бродирала,защото имам голяма нарисувана икона на Св.Мина...Поздравявам те за красивите гоблени:clap:Весело посрещане на Нова година!

Тази Богородица започнах като момиче, после ме грабна живота и съвсем забравих за нея. Но сега вече като семейна жена си я довърших :)
Преглед на прикачен файл 172128
А това са ми първите оригинални Дименшъни
Преглед на прикачен файл 172129Преглед на прикачен файл 172130
А това е подарък за съпруга ми рибар :)
Преглед на прикачен файл 172131

Много весели великденски гобленчета, а този с щъркела е супер!Прати го у нас да ми донесе и една внучка,защото имам вече двама внука...:)

Много весели великденски гобленчета, а този с щъркела е супер!Прати го у нас да ми донесе и една внучка,защото имам вече двама внука...:)

Аз там където го пратих за подарък донесе пак момченце, така че друг щъркел ти трябва не моя :D

Оставам фен на твоята страничка!:clap:А какво ще шиеш в Новата 2014 година?!
Много се радвам, че ви харесва.Сега се трудя основно над този Хаед
Преглед на прикачен файл 172141
и съм стигнала до тук
Преглед на прикачен файл 172142
А между другото се занимавам и с някой по-малки неща, който се надявам скоро да завърша и да покажа тук
Весело посрещане на новата година на всички :wine:

Ето един гоблен, който беше сред първите 3 които съм ушила, сега само му смених рамката
Преглед на прикачен файл 172515
а Изумрудената богородица съм започнала някога и съм забравила.След повече от 10 години отлежаване по шкафовете я намерих съвсем случайно и след като я уших, реших че мястото и е в църквата в с. Звездица
Преглед на прикачен файл 172516

Последно редактирано:
Много красиви гоблени си изработила. Браво. Няколко пъти ги разглеждам и не мога да спра. Страхотни са.

Назад